sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Syötteellä Yksin Syksyllä-terveiset

SYötteellä Yksin Syksyllä-terveiset

 

 

SYYS-Prologi: Voi towerit, minkä teitte!


Dodiih! Operaatio Pänniordosta kertovan bloggauksen johdosta reissustà jäänyttä kaveria alkoi harmittamaan, kun reissusta oli välittynyt hieno kuva blogin kautta. Tämän takia päätimme, että seuraava reissu on saatava onnistumaan kolmistaan. Aluksi se meinasi siirtyä lokakuun loppuun, mutta onneksi minulle ilmaantui mahdollisuus pitää vapaata syyskuun puolessavälissä!
Suunnitelimme aluksi pitävämme reissun Lieksan karhunpolulla (ensimmäinen vaellus, AH! Nostalagia!), mutta lopulta päädyimme Syötteelle, koska alue ei ollut entuudestaan meille kenellekkään tuttu. Suunnittelukertoja emme päässeet pitämään kuin yhden, mutta eipä se hirveästi haitannut, koska alue oli pieni ja polkuja paljon.
Kahta päivää ennen lähtöä toinen toveri sanoi jättävänsä reissun syiden takia pois. Ja edeltävänä iltana taas toinen sanoi, ettei lähde mukaan. Kaikki pakkaaminen ja muu oli siis ollut turhaa!!
Vai oliko? Päätin, että hitto vieköön minä lähden sitten yksin reissuun. En minä turhaan niitä tavaroita ole pakannut! Pitäkää tunkkinne!! Virallista retkipäivää edeltävä työpäivä venyi sen verta pitkäksi, että päätin jäädä isän luokse Kuopioon saunomaan ja nukkumaan kunnon yöunet, että huomenna riittäisi kunnolla virtaa pitkälle automatkalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti