tiistai 12. syyskuuta 2017

STP eli Sa****an Tunarit Patikoimassa

7h gimpillä ja tässä tulos

Osa 0 eli prologi

Viime reissu lapissa oli sen verran sucsees pyhinvaeltajilla, että seuraavaa reissua alettiin jo miettimään paluumatkalla hammastunturissa. Talven yli mietittiin erilaisia vaihtoehtoja eri paikkoihin.
Lopulta Wilfredin ehdotus UKK-puistosta vei voiton. 


 Suunnittelua
 
Reitin suurinpiirtein-suunnittelu hoitui kolmella tapaamisella lopputalvesta. Loppu hoidettiin internetin välityksellä. Hyvä niin, koska työkiireiltämme emme olisi mitenkään kerenneet myöhemmin.
Kolmas pyörä Lonewolf ei ollut pitkään aikaan varma siitä, että pääseekö hän tulemaan vai ei, mutta paria viikkoa ennen lähtöä tämäkin varmistui. Kivahan se kolmistaan on jauhaa p***aa.
Varusteet huollettiin ja ruuat kuivatettiin hyvissä ajoin. Silti reissua edeltävän viikon kaikki vapaa-aika meni järjestelyssä.
Reissuun päästiin lähtemään silti reissupäivää edeltävänä iltana. Lähtö (tietenkin) viivästyi, niinkuin aina tekee. Wilfred: Varsinkin kun ainoa henkilö jolla on kartat, unohtaa ne kokonaan ottaa mukaansa !)
Muut matkalaiset tulivat varkauden kautta josta matka jatkui kahdella autolla kuopioon. Kuopiossa jouduttiin kopioimaan/tulostamaan UKK-puiston kartat koska olin epähuomiossa jättänyt omani jämsään. Samalla punnittiin meidän kaikkien rinkat. Vaikka meidän varustekokonaisuudet erosivat huomattavasti toisistaan, niin silti rinkkojemme painot eivät eronnet kuin alle kilon: Kaikilla rinkka painoi n. 26kg. Wilfred: Joka on aika lähellä sitä suurinta painoa mitä jaksaa jotenkin järkevästi kantaa. 30kg ja yli on jo omasta mielestäni (wilfred) jo aivan liikaa rasitusta ekoille päiville.


Oranssi orginal- plan. Punainen miten se lopulta meni anterinmukan jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti